Oudervereniging

De oudervereniging is een enthousiaste groep ouders die allerlei activiteiten organiseert voor de kinderen.  De oudervereniging verdeelt het werk over diverse commissies zodat niet iedereen op elk moment van het jaar even actief hoeft te zijn. Gelukkig hebben we een actieve oudervereniging maar extra handen zijn altijd welkom en het is dus belangrijk elk jaar te toetsen of er nog ouders zijn die ook willen deelnemen in één van de commissies.

Voor de meeste ouders is het gevoel van betrokkenheid bij de school van hun kind(eren) een belangrijke reden om lid te worden van de oudervereniging. En het is een prettige manier om het team een handje te helpen en met eigen ogen te zien hoe de leerlingen genieten van alle leuke activiteiten die tijdens en buiten de lessen om worden georganiseerd. 

Ouderbijdrage

Jaarlijks vraagt de oudervereniging een vrijwillige bijdrage van de ouders voor het schoolfonds. Uit het schoolfonds worden activiteiten betaald, zoals: St. Nicolaas, Kerstfeest, Paasontbijt, traktaties bij sportdagen enz. De hoogte van de ouderbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld. De bijdrage is dit schooljaar € 25,00.De ouderbijdrage wordt geïnd via Schoolkassa.

Contact

Heeft u interesse of vragen? Laat het ons weten. U kunt contact met ons opnemen door te e-mailen naar info.dezeevonk@stopoz.nl

ActiviteitenBekijk activiteiten

Vioolles in het naschools aanbod
Start naschools aanbod Mindfullness
Start naschools aanbod
“OBS De Zeevonk, voor ouders die op zoek zijn naar een passende school voor hun kind(eren)”