Groep 4

 

We hebben 2 groepen 4 met 16 en 17  leerlingen. In deze groepen werken vaste leerkrachten, Juf Marlies en meester Rik in groep 4 B en juf Isis en juf Merel in groep 4 A. Juf Esther, de onderwijsassistente, geeft extra ondersteuning in onze groepen.
Onze lokalen kun je vinden op de eerste verdieping aan het begin van de gang. Onze lokalen zijn erg breed en hebben veel ramen. Hierdoor is het altijd lekker licht als we aan het werk zijn. 
In onze klassen besteden we veel tijd aan rekenen, taal, spelling en lezen. In de middagen besteden we tijd aan aardrijkskunde, geschiedenis en creatieve vakken. Wij hebben allemaal een chromebook waarop we een aantal lessen mogen maken, maar de juffen en meester willen ook dat we regelmatig lessen in onze werkboekjes maken. Op maandag en dinsdag hebben we gymnastiekles van meester Robin in de Korverhal. Natuurles krijgen we meestal in de schooltuin.
We maken elk jaar meerdere uitstapjes. Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen theater of dans. We gaan op bezoek bij een museum in Haarlem. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 2 weken naar de bibliotheek op school. Hier leren we alles over hoe het er in een bibliotheek aan toegaat en gaan we boeken lenen om op school en thuis te lezen.
Aan het einde van jaar is er altijd een schoolreisje.

ActiviteitenBekijk activiteiten

Start naschools aanbod
Thema ruimte en planeten
Beroependag
“OBS De Zeevonk, voor ouders die op zoek zijn naar een passende school voor hun kind(eren)”