Groep 8

 


Wij zijn groep 8 en we zijn de grootste groep van onze school, ook zijn we de oudsten. We hebben één leerkracht juf Romy en juf Romy wordt geholpen door juf Sam, de leerkrachtondersteuner. Na de kerstvakantie komt juf Renske ook bij ons in klas, zij is nu nog met bevallingsverlof.
  
Wij gaan er meerdere keren per jaar op uit. Zo is er het schoolkamp in september en zijn er meerdere sportactiviteiten/toernooien.
Vanuit uit Kunstmenu kunnen we kiezen tussen theater of dans. In groep 8 gaan we naar één van de Amsterdamse musea. Dit kan per jaar verschillen. Ook gaan we elke 2 weken naar de bibliotheek op school. Wij zorgen er ook voor dat alle andere groepen boeken kunnen lenen. Daarvoor hebben wij een opleiding gehad in de Openbare Bibliotheek. We vinden het heel leuk om de boeken uit te lenen of om voor te lezen aan de jongere kinderen.
Aan het einde van jaar hebben we Meester- en Juffendag.
Ook ga je in groep 8 langs bij een middelbare school.
In groep 8 maken de kinderen de IEP doorstroomtoets . In april leggen we met groep 8 altijd een krans bij het Vliegeniersmonument op het Kromboomsveld in de Amsterdamse Waterleidingduinen. En op 4 mei wordt er een herdenking gehouden bij het monument aan de Linnaeusstraat waar we ook een krans leggen.
Als klap op de vuurpijl sluit groep 8 het jaar af met een musical om zo de tijd op de basisschool af te ronden.

ActiviteitenBekijk activiteiten

Vioolles in het naschools aanbod
Start naschools aanbod Mindfullness
Start naschools aanbod
“OBS De Zeevonk, voor ouders die op zoek zijn naar een passende school voor hun kind(eren)”